Wednesday, October 21, 2009

Hundvecka

Ikväll var vi på Väsby Bk och tränade inför tävlingen på söndag. Det gick bra. Diwa deBrie missade nästan inte ett enda kommando och fick därför massor me köttbulle. Diwa älskar köttbullar, allt från coopextras stekbullar till ekologiska lyxbullar. Undra om man kanske skulle ge sig på att göra egna köttbullar i träningsvänlig storlek?

Ja, i vilket fall som helst så känns det bättre efter dagens träning än vad det gjort hittills efter förra tävlingen. Det finns kanske en liten chans att vi kommer att kunna skrapa hem nåt poäng i alla moment. Men vi siktar ju såklart på 10:r rakt igenom :)

Med all den tid som vi ägnar åt lydnadshundträning så det är synd om killen här brevid. Stackars fina häst! Han får alldeles för lite uppmärksamhet för tillfället. Idag glömde jag t.o.m att ge äpplena jag tagit med till honom. Der låg kvar i bilen när jag kom hem :( men imorgon får han dem... Och förhoppningsvis kommer jag iväg från jobbet i tid så vi hinner ta en lite tur i skogen innan mörkret faller och träningen på hundklubben börjar...

1 comment:

  1. Hejsan
    Grattis till 1:a priset idag. Vilken fin häst du har inte alltid lätt att hinna med alla...

    Anette

    ReplyDelete